Există un paradox în ceea ce privește locurile de muncă. Unele sunt interesante, un domeniu cu diverse oportunități de dezvoltare, dar unde șeful nu este tocmai ușor de digerat. Există de asemenea locuri de muncă unde echipa este una primitoare, doar că resursele financiare sunt puține. Există însă și locuri de muncă unde cerințele pe care angajatele le au sunt toate bifate.

 

Puțini știu că sunt modele la un studio de videochat din Bucuresti răsfățate de condițiile de muncă, dar și de bonusurile pe care le primesc. Iată despre ce este vorba!

 

Munca în videochat, un job ca oricare altul și nu prea

 

Deja după un timp atât de îndelungat de când există acest domeniu pe piața locurilor de muncă putem spune că activitatea aici a devenit un job ca oricare altul. Totul se desfășoară 100% legal, angajatele sunt numite modele și au parte de toate avantajele ce recurg din angajarea lor cu contract de muncă – adică au concediu, taxele plătite la stat etc.

 

Într-o oarecare măsură însă, există un aspect care face marea diferență între munca în videochat și în oricare alt domeniu: plata salarială. La Prime Studios există un mod avantajos prin care modelele sunt răsplătite pentru munca depusă. Vorbim despre salariu fix garantat în primele luni de colaborare, ceea ce înseamnă că în mod special modelele fără experiență sunt avantajate de posibilitatea de a câștiga mulțumitor de mult, încă de la bun început.

 

Salarii bune, bonusuri pe măsură

 

Aparte de partea salarială, modelele de la Prime Studios sunt răsplătite de asemenea cu bonusuri variate. Spre exemplu, acestea pot câștiga 200 de dolari bonus de recomandare. De asemenea, sunt oferite în cadrul acestui studio bonusuri de bun venit sau vacanțe – city break pentru modelul cu cele mai multe ore petrecute online ori decontarea unei operații estetice.

 

De asemenea, fiecare model are parte de training gratuit. Pe o perioadă de 3 luni, fie că sunt începătoare sau nu, modelele sunt instruite astfel încât să descopere secrete ale industriei și să învețe cum să își facă câștigurile tot mai mari de la lună la lună. Au parte și de intimitate, de încăperi separate unde să își desfășoare activitatea. De menționat că studioul pune la dispoziție absolut tot ce este necesar din punct de vedere a aparaturii pentru a conversa în voie și cu conexiune foarte bună, cu membrii platformelor de profil.

 

Profilul candidatei ideale

 

Sfidează și la acest capitol – domeniul de videochat nu ține cont de varianta standard de angajare. Aici pot fi angajate doritoarele care sunt majore, nu există limită maximă de vârstă, cele care au minime cunoștințe de limba engleză. Nu este necesar să aibă o anumită siluetă, să fie înalte. Atât timp cât știu să se facă plăcute, au un aspect fizic îngrijit și sunt dornice să avanseze în carieră, este suficient să fie candidate ideale pentru videochat.

 

Cele care acceptă provocarea de a se prezenta la interviu la Prime Studios vor avea parte de asemenea de decontarea sumei de 50 de lei, aferentă transportului. Detalii în pagina oficială.

 

Contact: Piața Victoriei (Metrou Victoriei)