O nuntă este o ocazie foarte specială, iar fiecare detaliu trebuie să fie perfect. Mirii vor să arate cel mai bine, iar invitații ar trebui să se simtă ca și cum ar fi parte dintr-un basm. Accesoriile sunt o parte importantă din cadrul oricărei nunți iar micile detalii pot completa de minune tot procesul. Iată câteva accesorii care nu ar trebui să lipsească de la o nuntă.

Ce accesorii nu ar trebui să-i lipsească miresei

Pe lângă aranjamentele florale sau aranjamentele cu lumânări nuntă, atunci când vine vorba de ziua cea mare a unei mirese, există anumite accesorii care nu ar trebui să lipsească. Ea a petrecut luni, dacă nu ani, planificând fiecare detaliu la perfecțiune. Ultimul lucru pe care și-l dorește este să uite un accesoriu vital în ziua nunții.

Primul accesoriu este un voal. Un voal adaugă un element de mister și romantism aspectului și poate face cu adevărat o mireasă să se simtă ca o prințesă. Este important să alegeți un voal care să complementeze rochia.

Al doilea accesoriu sunt bijuteriile. Bijuteriile potrivite pot face cu adevărat o mireasă să strălucească și să strălucească în ziua ei cea mare. Este important să alegeți piese care să complementeze rochia, nu să o copleșească. Al treilea accesoriu sunt pantofii. Pantofii unei mirese ar trebui să fie confortabili și stilați.

lumânări nuntă Olla

Sursa imaginii: lumânări nuntă Olla

Ce accesorii nu ar trebui să-i lipsească mirelui

Când vine vorba de nunți, accentul este adesea pus pe mireasă și pe ceea ce va purta ea. Dar este important de reținut că și mirele are un rol important de jucat în materie de modă și accesorii. Există câteva elemente cheie pe care mirele ar trebui să se asigure că nu le uită în ziua lui cea mare.

În primul rând, o pereche de pantofi de bună calitate este esențială. Mirele va sta mult în picioare și va dansa, așa că pantofii confortabili sunt o necesitate. În al doilea rând, un ceas frumos este un accesoriu grozav. Nu numai că adaugă o notă de stil, dar poate fi și util pentru a ține evidența timpului în timpul zilei aglomerate a nunții. În al treilea rând, un set frumos de butoni poate ridica cu adevărat aspectul unui costum sau al unui smoking.

Ce accesorii nu ar trebui să le lipsească domnișoarelor de onoare

Chiar dacă mireasa este vedeta spectacolului în ziua nunții, domnișoarele ei de onoare joacă un rol important în a se asigura că totul se derulează fără probleme. În timp ce mireasa poate avea o viziune specifică despre ceea ce vrea să poarte fetele ei, există câteva accesorii care nu ar trebui să lipsească de la o nuntă.

  1. O pereche frumoasă de cercei. Fie că sunt din diamant strălucitori sau picături delicate de perle, cerceii adaugă o notă de eleganță oricărei ținute.
  2. O brățară asortată. Acest lucru adaugă un pic de strălucire suplimentară și reunește întregul aspect.
  3. O culoare delicioasă a buzelor. Indiferent de schema de culori a nunții, un strop de culoare pe buze arată întotdeauna superb în fotografii. Asigurați-vă că domnișoarele de onoare au un ruj sau un luciu care le complimentează nuanța pielii.
  4. O poșetă drăguță.