Deblocari Usi: Servicii Profesionale pentru Deblocarea si Repararea Usilor

Daca te-ai trezit in situatia neplacuta de a fi blocat in afara casei tale sau daca ai intâmpinat alte probleme legate de usile tale, nu trebuie sa intri in panica. Echipa noastra specializata in deblocari usi si reparatii este aici pentru a te ajuta. Oferim servicii profesionale de deblocari usi si reparare a usilor in Bucuresti si zonele din judetul Ilfov.

Cum sa ne contactezi

Preferam sa ne contactezi telefonic, deoarece suntem adesea pe teren si este mult mai usor sa discutam si sa obtinem toate detaliile prin intermediul unei convorbiri telefonice. De asemenea, ne poti trimite fotografii pe Whatsapp pentru a ne ajuta sa intelegem mai bine situatia. Iata datele noastre de contact:

Zone de interventie

Noi actionam in mai multe sectoare din Bucuresti si iti oferim servicii rapide si eficiente, indiferent de zona in care te afli. Timpul de deplasare de la punctul nostru de lucru pâna la adresa ta poate varia in functie de mai multi factori, cum ar fi distanta, conditiile de trafic si disponibilitatea echipei noastre de lacatusi. Iata estimarile noastre pentru fiecare sector:

Sector 1

Daca te afli in sectorul 1 si ai nevoie de serviciile noastre pentru deblocari usi, poti conta pe noi sa ajungem la locatia ta intr-un interval de 10 pina la 20 de minute, in functie de trafic si de urgenta situatiei tale.

Sector 2

Locuiesti in sectorul 2 si ai o problema cu usa ta? si ai nevoia de interventia unei echipa specializata in deblocari usi?  Nu-ti face griji! Putem ajunge la tine in 10 pâna la 20 de minute de la momentul in care ne suni. Apeleaza acum si rezolvam situatia rapid si eficient.

Sector 3

S-a rupt cheia de la apartamentul sau de la biroul tau in butuc? Nu-ti face griji, putem ajunge relativ repede in sectorul 3. De obicei, ne deplasam in aproximativ 10 pâna la 20 de minute de la momentul apelului si echipa noastra specializata in deblocari usi iti va oferi tot sprijinul necesar.

Sector 4

Stim ca vrei sa intri cât mai repede in casa ta din sectorul 4, dar va trebui sa ne astepti intre 15 si 25 de minute pâna sa ajungem la tine. Ne asiguram ca intervenim cât mai rapid posibil pentru a rezolva problema ta pentru deblocari usi.

Sector 5

Daca locuiesti in sectorul 5, esti putin mai norocos decât ceilalti, intrucât putem ajunge la tine intr-un interval de 10 pâna la 30 de minute. Suntem constienti ca te-ai ramas afara si vrem sa te ajutam sa intri in casa cât mai repede posibil.

Sector 6

In zona Ghencea/Drumul Taberei, ajungem de obicei in aproximativ 15 minute, iar in Crângasi poate dura putin mai mult, dar nu mai mult de 30 de minute, cu conditia sa nu avem alte lucrari in desfasurare in acest momenta, insa o echipa de la deblocari usi va ajunge cu siguranta la tine in termenul stabilit.

Despre noi

Echipa noastra este formata din lacatusi profesionisti cu o vasta experienta in domeniu. Oferim servicii de calitate superioara pentru deblocari usi si reglarea usilor, precum si pentru lucrari de reparatii, cum ar fi balamalele, yalele si broastele.

Lucrari rapide si curate

Ne mindrim cu faptul ca efectuam lucrarile noastre rapid si curat, fara sa lasam urme sau daune majore. In unele cazuri, pot aparea daune minore, ceea ce poate implica inlocuirea cilindrului, a butucului sau a ambelor componente. Cu toate acestea, nu trebuie sa-ti faci griji, deoarece avem intotdeauna piese de schimb la noi, astfel incât sa putem finaliza lucrarea intr-o singura vizita.

Deblocare usi cu sisteme moderne

Indiferent de tipul de usa pe care o ai, chiar daca aceasta are un butuc de firma greu de spart, echipa noastra de lacatusi te va surprinde placut. Indiferent cât de complicat este sistemul de inchidere, noi suntem capabili sa-l deblocam. Avem experienta in lucrul cu cele mai capricioase sisteme de inchidere.

Cui ne adresam?

Oferim servicii atit persoanelor fizice, cât si afacerilor. Indiferent daca esti un utilizator casnic, o cladire de birouri, un hotel, o pensiune, un restaurant sau alt tip de afacere, noi suntem aici sa te ajutam pentru deblocari usi.

Cu ce tipuri de usi lucram?

Echipa noastra este pregatita sa lucreze cu diferite tipuri de usi pentru a satisface nevoile tale:

 • Usi metalice: reglam, reparam, inlocuim si deblocam orice tip de usa metalica.
 • Usi din lemn si termopan: in functie de tipul usii si de problema intâmpinata, te putem ajuta cu deblocarea si reparatia acestor tipuri de usi.
 • Seifuri simple sau profesionale: indiferent cât de ciudat ar parea, seifurile se pot bloca si noi suntem specializati in deschiderea lor.

Cum poti beneficia de serviciile noastre?

Pentru a beneficia de serviciile noastre, urmeaza acesti pasi simpli:

 1. Ne suni: Primul pas pe care trebuie sa-l faci atunci când te afli blocat in afara casei tale este sa ne suni.
 2. Detaliezi problema: Ofera-ne cât mai multe detalii despre problema ta. Indiferent daca s-a rupt cheia in usa, s-a blocat, nu intra in butuc sau se invârte in gol, cu cât stim mai multe, cu atât putem oferi o solutie mai eficienta. De asemenea, ne poti trimite si fotografii relevante prin Whatsapp.
 3. Rezolvam problema: Ne deplasam la adresa ta in cel mai scurt timp posibil si vom debloca usa dupa ce ne prezinti dovada ca esti proprietarul/locatarul spatiului.

Preturi si tarife

Iata lista noastra de preturi pentru serviciile de deblocare si reparare a usilor:

Deblocare usi metalice cu sistem simplu

 • Pret: intre 100 si 250 de lei

Deblocare usi metalice cu sistem complex

 • Pret: intre 200 si 400 de lei

Deblocare usi din lemn

 • Pret: de la 100 de lei in sus

Deblocare usi termopan/PVC

 • Pret: de la 150 de lei in sus

Deblocare seif simplu

 • Pret: de la 150 de lei in sus

Deblocare seif profesional

 • Pret: de la 450 de lei in sus

Deplasare si constatare

 • Pret: intre 50 si 80 de lei, in functie de locatia ta

Repararea usilor:

 • Reglaj usi metalice: intre 100 si 250 de lei
 • Reglaj usi termopan/PVC: intre 100 si 200 de lei
 • Montaj manere usi: de la 50 de lei in sus
 • Montaj/inlocuire/schimbare butuc: de la 50 de lei in sus
 • Montaj/inlocuire/schimbare broasca: de la 60 de lei in sus
 • Montaj broasca Mottura: 250 de lei
 • Montaj broasca SecureMe: 200 de lei
 • Montaj broasca Atra: 250 de lei
 • Deplasare si constatare: intre 50 si 80 de lei, in functie de locatia ta

Preturile afisate sunt aproximative si pot varia in functie de natura problemei si de sistemul de inchidere folosit.