Ne folosim mâinile în fiecare zi, iar cei din jurul nostru adesea observă prima dată mâinile, manichiura și cât de radiant este chipul nostru. Femeile știu cel mai bine că unghiile cu un aspect extraordinar oferă un plus de încredere pe tot parcursul zilei, așa că îngrijirea regulată a unghiilor la nivel profesional este esențială pentru menținerea unghiilor sănătoase și puternice. Totuși, multe dintre noi avem un program încărcat peste măsură sau doar un stil de viață zilnic foarte agitat și haotic, cu multe sarcini de rezolvat și responsabilități de tot felul. Nu este de mirare că ne dorim foarte mult să avem unghii frumoase, dar mereu ajungem să uităm să efectuăm programare din timp.

Care este secretul unei manichiuri impecabile zi de zi?

Este grozav să știm să realizăm o manichiură frumoasă pe cont propriu, dar cele mai multe persoane stăpânesc doar noțiunile de bază când vine vorba de efectuarea unei manichiuri. Apoi, acasă nu avem toate instrumentele și dispozitivele pe care le dețin tehnicienii de unghii. Lipsa timpului este iarăși o problemă, mai ales că acasă adesea facem tot felul de greșeli care costă timp, mai ales dacă ne dorim o manichiură într-o culoare mai îndrăzneață. Secretul manichiurii impecabile este acela de a merge cu regularitate la salon, iar Mero ne ajută să ne progrăm exact atunci când avem timp sau când ne amintim. Pe Mero puteți efectua programări manichiură și gel nails în doar trei pași simpli, și anume selectarea salonului dorit, data și ora programării și confirmarea programării. Mero va transmite detaliile programării salonului selectat și vă reamintește când trebuie să vă prezentați la salon pentru a beneficia de serviciile dorite. Programarea online este trucul de care avem nevoie pentru a arăta impecabil zi de zi, dar și pentru a ne bucura de o bună stare de sănătate. Toate lucrurile pe care le facem cu mâinile în fiecare zi ne expun la bacterii, indiferent că punem mâna pe bani, pe uși, pe butoane, pe tastaturi, pe carduri, deschidem o conservă, deschidem un plic pe care tocmai l-am primit prin poștă sau orice alt lucru. În general, nu există activitate care să nu ne expună unghiile la germeni. Unghiile au rolul de a ne proteja mâinile, acționând ca un scut puternic în timp ce lucrăm în fiecare zi. Cuticulele, la rândul lor, acționează ca o barieră care împiedică poluanții din mediu, devenind cu atât mai important să lăsăm în seama profesioniștilor sănătatea și frumusețea unghiilor noastre.

De ce este recomandată manichiura la salon?

Îngrijirea regulată și profesională a unghiilor vă asigură că unghiile sunt puternice și sănătoase. Tehnicienii de unghii fac mai mult decât să aplice un lac sau cele mai moderne tendințe în manichiură. De asemenea, ei verifică eventualele semne care pot indica o problemă sau o afecțiune medicală, cum ar fi micozele sau rănile care necesită tratament, mențin unghiile tăiate și modelate astfel încât să arate grozav și să nu se exfolieze și mențin cuticulele hidratate și sănătoase pentru a acționa în continuare ca o barieră naturală a unghiei. Programările periodice la tehnicianul de unghii pe care le putem efectua online pe Mero permit acestuia să evalueze sănătatea unghiilor noastre pentru ca noi să putem trata orice problemă înainte de a se agrava. Pe lângă faptul că arată frumos și ne sporesc încrederea în noi înșine, unghiile tăiate, modelate și foarte bine îngrijite arată că ne pasă de sănătatea și de aspectul nostru.