Faţetele dentare sunt estetic plăcute şi sunt o opţiune perfectă pentru a avea dinţii impecabili în foarte scurt timp. O să poţi zâmbi imediat cu încredere şi o să poţi alege soluţiile potrivite pentru tine dacă apelezi la specialiştii în estetică dentară.

Clinica DentoCare îţi pune la dispoziţie profesionişti care vor fi alături de tine pentru a te ajuta să ai zâmbetul la care visezi. O să primeşti un plan de tratament în urma consultului stomatologic de specialitate. O să deţii informaţii detaliate legate de procedură, de modul în care sunt trataţi dinţii tăi naturali. Poţi pune întrebări şi te poţi bucura de răspunsuri foarte clare şi obiective. Poţi afla pret fatete dentare şi poţi să ştii orice detaliu despre cum va decurge procedura, citind planul de tratament alături de medicul tău. O să poţi să ai o imagine clară a desfăşurării procesului şi o să te bucuri de siguranţă şi confort. Iată care sunt cele 5 aspecte importante pe care este bine să le cunoşti şi detalii despre candidatul ideal pentru faţetele dentare:

Poţi purta faţete dentare dacă vrei un zâmbet impecabil în foarte scurt timp

Eşti pregătit pentru a avea faţete dentare dacă doreşti să obţii un zâmbet frumos în foarte scurt timp şi vrei un rezultat impecabil, fără imperfecţiuni. Faţetele dentare pot avea orice nuanţă doreşti şi te pot susţine în a avea încredere în tine. O să alegi dintr-o paletă largă de nuanţe deschise. O să poţi opta pentru un aspect foarte aproape de natural, dar şi pentru un alb perfect, pe care îl poţi vedea doar la cele mai mari vedete. Medicul tău o să analizeze şi structura ta, tenul şi ceea ce ţi se potriveşte mai bine. O să te sfătuiască în legătură cu ceea ce vei alege.

Poţi alege faţetele dentare dacă ai o mică strungăreaţă şi vrei să remediezi aspectul pe care îl ai

Eşti candidatul perfect pentru faţete dentare şi dacă ai o mică strungăreaţă. Aceasta se poate corecta prin intermediul unor faţete care sunt un pic mai late şi care te pot ajuta să ai dantura perfectă, fără nici un pic de spaţiu inestetic sau pe care nu îl doreşti. La Dentocare Bucuresti te vei bucura de grija şi profesionalismul specialiştilor pregătiţi să îţi răspundă la orice întrebare.

Faţetele dentare sunt perfecte pentru tine dacă ai mici imperfecţiuni pe suprafaţa dinţilor

Micile imperfecţiuni de pe suprafaţa dinţilor pot să fie imediat eliminate cu ajutorul faţetelor dentare imepacabile construite special pentru tine.

Dacă ai dinţii îngălbeniţi sau dacă obişnuieşti să consumi foarte multă cafea, ai nevoie de faţete dentare

Dacă bei cafea sau ceai, ori alte alimente care pătează dinţii, te vei bucura să ştii că faţetele rămân la fel de albe şi atunci când consumi zilnic aceste lucruri.

Poţi utiliza faţete dentare dacă ai dinţii inegali sau prea scurţi

Dacă dinţii tăi sunt inegali sau prea scurţi, eşti candidatul perfect pentru faţetele dentare, care vor corecta imediat forma pe care o ai.