Pentru orice telefon, indiferent de preţul său, husa de telefon este cea mai bună soluţie pentru protecţie. Deoarece preferinţele utilizatorilor sunt foarte variate, există mai multe tipuri de huse de telefon pe piaţă. Tot ce trebuie să faci este să o identifici pe cea care ţi se potriveşte cel mai bine şi să o alegi astfel încât să obţii cele mai bune rezultate în ceea ce priveşte stilul şi protecţia în acelaşi timp. Anumite huse de telefon sunt potrivite și utile bărbaților și anume husele în formă de carte și cele care se prind la curea.

Huse în formă de carte

Pentru a proteja complet telefonul, aceste carcase sunt unele dintre cele mai bune. Se deschid ca o carte şi tot ce trebuie să faci este să nu uiţi să le închizi la loc. De cele mai multe ori asigură un nivel bun de protecţie şi ecranului însă îţi recomandăm să nu renunţi la folie totuşi, pentru situaţia în care uiţi să închizi husa. Foarte practice și bine finisate, husele din material sintetic profită de calitatea și rezistența materialelor noi. Culorile disponibile sunt destul de clasice, negru dar și colorate, însă acum ai la dispoziţie şi huse personalizate telefon sau variante cu imprimeuri.

Există, de asemenea, huse de piele, însă acestea au un mic dezavantaj. Husele de piele sunt mai scumpe și pot fi greu de găsit pentru modelele de telefon care nu sunt în gama premium. În funcție de modelul telefonului tău, poţi opta pentru o husă de tip carte cu clapetă pliabilă în lateral sau o husă de tip clasic cu clapetă verticală. Acest din urmă model este mai puțin potrivit pentru telefoanele  mari. În practică, formatul folio cu deschidere laterală devine standard, iar formatul folio cu deschidere verticală are tendinţa de a dispărea complet.

Carcasele şi husele de tip folio îţi permit să pui telefonul în format orizontal pentru a viziona un videoclip, ceea ce este un avantaj pentru vizionarea unui film sau pentru lectură. Nu trebuie decât să îți alegi modelul și culoarea.

Carcase şi huse cu prindere la curea

Carcasele şi husele care se prind la curea sunt ideale pentru cei care folosesc telefonul continuu.  Ulterior, după ce ai găsit o astfel de husă tot ce trebuie să faci este să o prinzi la locul ei şi să foloseşti telefonul ori de câte ori ai nevoie de el, fără să fie nevoie să îl scoţi din geantă sau din ghiozdan. Nu este greu să îţi foloseşti corect telefonul aşa, însă trebuie să ai grijă ca acesta să nu cadă.

Atenţie când îl scoţi din carcasă sau atunci când îl introduci la loc pentru că riscul de accidente nedorite este unul mare şi telefonul tău poate fi pus în pericol. De aceea îţi recomandăm să te orientezi către modelele clasice, de exemplu husa realme gt .

În magazinele online vei găsi cu siguranţă cele mai bune produse astfel încât să fie compatibile cu preferinţele tale şi cu nevoia de protecţie pe care o ai. Husele trebuie să fie alese în funcţie de modul de viaţă al fiecărei persoane.