Dacă există un accesoriu de care fiecare femeie are nevoie, indiferent care ar fi stilul său personal, atunci despre geantă trebuie să fie vorba. Geanta este cu atât mai importantă dacă lucrați într-un birou, într-un mediu de lucru corporativ sau, pur și simplu, adoptați în majoritatea zilelor un stil vestimentar office. O geantă de mână de bună calitate, atractivă și funcțională, suficient de încăpătoare pentru a vă transporta toate lucrurile și foarte bine compartimentată este tot ceea ce aveți nevoie pentru o zi productivă la birou.

Iată pașii pentru a alege geanta potrivită stilului office:

Material

O geantă de birou ar trebui să reziste testului timpului, așa că optați pentru o geantă fabricată din materiale de înaltă calitate, care rezistă la intemperii. Evitați gențile cu sigle sau ornamente foarte evidente, tocmai pentru a preveni atragerea atenției la locul de muncă sau într-o ședință. Optați totuși pentru o geantă de birou calitativă, elegantă și stilată. Gama de genți damă este foarte amplă, așa că aveți toate șansele să găsiți o geantă office cu care să faceți o bună impresie la orice întâlnire cu clienții.

Dimensiune

Când alegeți o geantă office, luați în considerare dimensiunea genții înainte de a o cumpăra. Geanta ar trebui să fie suficient de spațioasă pentru a vă găzdui toate articolele de care aveți nevoie pentru o zi la birou, dar fără să fie foarte grea. În loc să aglomerați foarte multe articole într-o geantă mică, alegeți o geantă de dimensiuni mai mari dacă știți că în fiecare zi transportați o multitudine de documente de la birou acasă sau invers.

Formă

Forma genții bineînțeles că se adaugă la estetica sa. Așadar, alegeți o geantă într-o formă care respectă codul vestimentar office. Evitați gențile cu formă neplăcută și asigurați-vă că nu transportați atât de multe lucruri în ea, tocmai pentru ca geantă să nu-și piardă forma originală și să nu arate voluminoasă. De asemenea, acordați atenție compartimentării. Alegeți o geantă prevăzută cu cel puțin un compartiment extern cu fermoar și câteva buzunare interioare unde vă puteți depozita telefonul, cheile și cardul de acces.

Design minimalist

Indiferent că vă deplasați cu mașina sau faceți naveta la serviciu cu mijloacele de transport în comun, evitați gențile prevăzute cu ornamente excesive, cu decorațiuni sau alte elemente. Dacă folosiți transportul în comun, sunt șanse mari ca aceste ornamente decorative să cadă, să se estompeze sau să devină inestetice. În schimb, explorați genți într-o gamă variată de culori admise pentru birou care pot transforma o ținută obișnuită de muncă într-o ținută clasică, plină de stil.

Într-un final, alegerea unei genți de birou fabricată dintr-un material de înaltă calitate este esențială. Dacă doriți să mergeți la sigur, puteți opta pentru o geantă tip servietă din piele naturală. Pielea este cel mai fiabil și mai rezistent material, care contribuie la ținuta vestimentară de birou cu rafinament și stil. O geantă tip servietă este simplă, fără toate ornamentele decorative care ar putea să nu se potrivească cu atmosfera profesională de la birou. Nu uitați că geanta office spune multe lucruri despre personalitatea și stilul deținătorului, iar cei din jur tind să își formeze părerile doar uitându-se la geantă.