Este necesar să te gândești la organizarea iluminatului chiar în primele etape ale reparației, deoarece lumina de înaltă calitate va crea o atmosferă confortabilă în incintă, va ajuta la zonarea camerelor și va sublinia caracteristicile interiorului.

Odată cu soluționarea acestor probleme, poți alege lustre aplicate care vor face față perfect în orice încăpere și care se potrivesc în mod ideal designurilor moderne. Lustrele aplicate cu lumini led câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Și există motive pentru asta: durata lungă de viață (de câteva ori mai mare decât la lămpile cu incandescență convenționale), calități de economisire a energiei pe toată perioada, puterea luminii nu scade. Poți găsi lustre aplicate la un raport optim calitate/preț în magazinul online logiclight.ro.

Lustre aplicate – Unde sunt folosite?

Ele sunt folosite ca iluminare completă și suplimentară și diferă în design. La instalarea corpurilor de iluminat aplicate, nu este nevoie de pregătirea prealabilă. Se fixează pe suprafața tavanului cu șuruburi autofiletante, indiferent de materialul tavanului: beton, gips-carton, lemn. Din punct de vedere al formei, există două grupuri de lustre aplicate montate pe suprafață: rotunde și pătrate. Alegerea depinde de interiorul general al camerei, de forma corpului de iluminat și de zona camerei. Este mai bine să acorzi atenție lustrelor aplicate care provin de la producători de încredere.

Tipuri de lustre aplicate

Designul corpurilor de iluminat include lustra și un dispozitiv de fixare. Instalarea în sine se realizează direct pe plafon. Modelele pătrate sunt compacte sau sub formă de panouri. Acestea din urmă sunt instalate mai des în spațiile de birouri. Lustrele aplicate cu putere mare pot înlocui complet sursa principală de lumină. Pentru o încăpere cu o suprafață mare, pentru o iluminare bună, trebuie să alegi un produs cu o dimensiune mai mare. De asemenea, astfel de dispozitive de iluminat sunt împărțite în funcție de dimensiunea încăperii.

Gama largă de lustre aplicate face posibilă alegerea produsului necesar pentru orice interior. Modelele rotunde vor ajuta la concentrarea atenției și la evidențierea anumitor părți ale interiorului unui dormitor sau bucătărie. Foarte convenabile pentru tavanele înalte sunt lustrele aplicate led cu telecomandă. Intensitatea luminii poate fi schimbată și pot fi simple sau cu elemente multiple. O lustră aplicată LED cu telecomandă este un dispozitiv care are mai multe moduri de funcționare. Corpurile de iluminat oferă o gamă de 16 milioane de culori luminoase. Lustra aplicată cu LED oferă o iluminare confortabilă. De regulă, astfel de lămpi nu au suspensii lungi și sunt situate aproape de tavan. De aceea le poți agăța în siguranță în camere cu tavane joase.

Dacă nu ești proprietarul unei case cu tavane înalte, atunci o lustră aplicată va fi o soluție grozavă pentru tine. Colecția include produse rotunde și pătrate de diferite dimensiuni. Un model de dimensiune mare sau mai multe de dimensiuni mai mici, se va descurca cu iluminarea unei camere cu o suprafață de 19-30 de metri pătrați. Pentru proiectarea unui dormitor de 9 metri pătrați, este necesar un model de lustră aplicată de dimensiuni potrivite și poate fi pătrată sau rotundă.