Fie că ești un domn care dorește să-ți sublinieze individualitatea cu un nou parfum, fie că ești o doamnă care caută parfumuri bărbați pentru a le face cadou soțului, fratelui sau tatăl ei iubit – le vei găsi la zafaran.ro În ultimii ani, bărbații au devenit din ce în ce mai interesați de lumea parfumurilor orientale. Salutăm această tendință și credem că nu există nimic mai atrăgător decât un bărbat care vrea să arate bine. Lumea parfumurilor masculine, în vastitatea și diversitatea ei, reușește să atragă atenția oricărei doamne. Din ce în ce mai mulți bărbați selectează cu atenție parfumurile pe care să le poarte, și de asemenea, manifestă un interes mai profund față de subiect. Ocazia este, de asemenea, importantă de luat în considerare atunci când îți alegi parfumul.

Pentru întâlnirile de zi cu zi și ocazionale cu prietenii, cele mai bune parfumuri bărbați sunt aromatice și citrice, deoarece sunt discrete și eterice. Pentru o cină romantică sau un eveniment de seară, cu siguranță te sfătuim să pariezi pe un parfum lemnos oriental, care este mai greu și mai bogat, ceea ce le îmbină perfect cu atmosfera de seară.

Parfum bărbați Ethos Night

Dacă preferi mirosurile de mosc profunde, cu o notă specială, atunci Ethos Night Pour Homme de la Prive Parfums este pentru tine. Dezvăluie dispoziția înflăcărată a proprietarului și îți va oferi un farmec aparte. Sticla de lungă durată completează garderoba ta de parfumuri și este complementul perfect pentru orice look. Vei simți cum se deschide compoziția cu o varietate de note de îndată ce îți atinge pielea. Cu acest parfum, cu siguranță nu vei rămâne fără atenție și vei putea ieși în evidență favorabil din mulțime.

Notele de vârf sunt bergamota, citrice revigorantă, mandarina ușoară dulce și motive lemnoase picante de ardei de Sichuan.

Notele de mijloc dezvăluie nuanțe de plante de vetiver, picătură de mușcată, acorduri amețitoare de lavandă și paciuli lemnos-fructat.

Notele de bază creează un traseu, care vor deveni tovarășii tăi fideli. Conține note de chihlimbar și motive de mosc alb. 

Parfum arăbesc Royal

Coroana de aur care se potrivește tuturor bărbaților cu sânge albastru. Acest parfum îndrăzneț întruchipează eleganța unui rege care își urmează instinctele regale și nu se abate de la principiile sale. Pentru propriul tău bărbat, care îi depășește pe ceilalți, poți alege cadou parfumul cu note fructat-picante de piersici, scorţişoară, piper, pară, care coboară cu note florale de tuberoză și iasomie și se închide cu note dulci de  mosc, vanilie, mosc alb. Cu siguranță nu vei greși.

Parfum bărbaţi Protocol Intense

Este puternic, convingător, are o voință de fier și nu încetează să-și atingă scopul? Conduce extrem de mult, nu pentru a-i face pe plac sau pentru a impresiona pe cineva, ci din cauza adrenalinei din sânge, care îl duce constant la noi si noi victorii? Apa de toaleta cu note lemnoase si proaspete Emper Protocol Intense este cadoul său de la tine si chiar dacă va părăsi petrecerea, amintirea prezentei sale rămâne, datorită parfumului masculin frumos care a devenit deja parte din el.