Piata de iluminat se afla in continua dezvoltare, iar modalitatile de personalizare a solutiilor de iluminat sunt infinite. Cei care cauta sa suprinda si sa iasa din tipare au acum sansa sa aleaga dintre cele mai originale modele, forme si structuri si totdata pot face saltul catre iluminarea pe baza de leduri.

Tehnologia led este la mare cautare la ora actuala datorita eficientei sale din punct de vedere financiar si a sustenabilitatii. Marile companii investesc cu incredere in corpuri de iluminat care combina elementul emotiei cu cel practic si confera totodata preturi avantajoase si un consum mai mic de energie electrica pe termen indelungat. Becurile conventionale sunt din ce in ce mai rar folosite si datorita componentelor pe care le contin, sunt si mult mai nocive pentru mediu. Acest motiv incurajeaza din ce in ce mai multe persoane sa evite sa le mai achizitioneze si sa le inlocuiasca cu variante care protejeaza mediul in loc de a-l polua.

Corpurile de ilumnat sunt si o varianta de a economisi consumul de energie electrica si de a obtine o iluminare pe termen lung. Spre deosebire de becurile conventionale care nu rezista ani de zile, corpurile de iluminat au incorporate tehnologii de iluminare inovative, care conduc la un consum mai mic de energie electrica. Pe termen lung veti observa aceste avantaje, chiar si daca achizitionati cateva corpuri de iluminat pentru propria locuinta.

Becurile conventionale consum foarte multa energie electrica, trebuie schimbate dupa cateva luni si dauneaza mediului inconjurator. Din acest motiv, noile profile led personalizate ofera clientilor posibilitatea de a imbina utilul cu placutul. Pe de o parte, banda led este de 40 de ori mai rezistenta, consuma cu 70% mai putin curent electric si vine in lungimi si dimensiuni adaptate oricaror nevoi. Este discreta, poate fi amplasata cu usurinta in orice spatii si poate fi mascata cu profile led personalizate adaptate gustului personal.

Corpurile pot fi practices au decorative si servesc pentru a infrumuseta o spatiu si a-l lumina conform propriilor nevoi. Adesea dorinta de o schimbare este asociata cu redecorarea propriului apartament, renuntarea la elementele care nu mai functioneaza, nu sunt moderne sau nu mai aveti nevoie de ele. Inlocuirea unei lampi de birou clasice cu un corp de iluminat este un pas normal pentru cei care doresc sa aibe un spatiu de lucru cat mai curat si cu o lumina cat mai clara. De asemenea, acesta le poate da o stare de spirit mai placuta si poate contribui la cresterea motivatiei si a productivitatii pe termen lung.

Corpurile de iluminat sunt o varianta excelenta pentru marile companii pentru a se diferentia de alti competitori si a crea spatii comfortabile pentru proprii angajati. De asemenea, chiar si in scop personal se poate apela la diverse corpuri de iluminat care schimba atmosfera dintr-o incapere si dau o stare de spirit placuta celor care se afla in aceasta.

Corpurile de iluminat pot servi unor scopuri diverse, de la cele practice, la cele decorative si sunt asociate atat cu spatiile interioare, cat si cu cele exterioare. Formele si dimensiunile difera in functie de spatiul avut la dispozitie. Pentru decorarea unor gradini se poate opta pentru corpuri de iluminat   cu debitare liniara, care vor evidentia piesele decorative sau obiectele de mobilier amplasate in gradina. Pentru o atmosfera boema seara, se poate alege o iluminare in unghiuri specifice, care va atrage atentia privitorilor si le va crea o stare de bine.

Compania ProfilistLED pune la dispozitia clientilor si partenerilor cele mai moderne modele de corpuri de iluminat, cu sisteme inteligente incorporate si cu cele mai avansate tehnologii de iluminare. Compania are sediul in Turcia si actioneaza din 2016 si este in masura sa prezinte solutii pentru cele mai solicitante proiecte arhitecturale.